Thursday, April 30, 2009

aKaN AKu..



HeLowWw~

Hati aku da tak keruan..dah sepagi aku ngadap pc, tapi detail drawing aku seolah olah tak berganjak, maksud aku sama ja dengan drawing yang aku save b4 aku balik semalam. apa ntah aku buat.. macam tadak semangat nak buat sebabnya.. mungkin sebab beg besar bunga2 dalam kete mimi? sangat menghantui aku! pelik pelik..gosh~ aku da tau!! sebab malam ini aku mahu pulang!! weeee~ beshnya tak terkata. rasa cam da lama ngak pulang padahal bulan lepas pun aku balik kampung.. hikhik~
Minggu lepas, aku da awal2 lagi beli tiket balik kampung, tapi sedey sebab tinggal bas tambahan jer (maksudnya di sini, tak la awal sangat aku beli tiket, if not tak kan SOLD OUT kan?). aahh~ malas btoi bila dengar 'bas tambahan' nie.. aku dapat bayangkan bas kilang o bas skolah yang akan aku naik. tapi dari tak balik, aku rembat jer la.. terbang RM50. MAHAL!! tapi jangan tak tahu, time tue aku tak apply cuti lg, dan berharap boss tak dengki ngan aku nak mintak cuti. hikhik~ aku wat ler muka sedey, last2 boss kasi.. yaho0o0o!! Bubye mimi n kak fid..u ols jangan jeles sebab tiap2 hari pun korang balik umah @ kampung kan?
BaLiK KaMpUnG La benda yang aku paling happy.. macam2 aku rancang n nak buat. Misi utamanya sebab kawan aku, YoNg kawen la.. lagi pun aku da janji akan hadirkan diri time majlis dia.. LAGI?? apa lagi AKAN AKU buat?? RAHSIA arr... hikhik~ aKaN aKu...


aKaN aKu tido di katil buruk ditemani cimut (selimut) sampai kul 12 tgh hari..hikhik~
sampai la mak aku pangey+jerit2 dari bawah!
aKaN aKu balik umah tok sambil main2 kat sawah~ aKaN aKu picit2 idung webbit yang da gemo0ok nih~
aKaN aKu jumpa n gossips dengan my BFF~ rindu!!

iNi adalah benda utama yang aKaN aKu BuaT:: JuMpA, SePaK, GaDo, MaJuk, CuBit2 my HuZaIFaH...MisS yOu!
Tapi hari nie aku rasa lambat sangat masa berlalu.. lambat lagi kul 12.15 tengah malam.. (lambat gila bas)!! tak suka tak suka!! doakan aku selamat pulang n selamat kembali next monday..
bubbye u'ollss~ tatatititutu~

3 comments:

Mama Farish said...

ashemast!! aku insyallah balik kot...tp aku gtau yong aku xbalik...last2 minit rasa nk balik lk...cuma baby xle men panas la...kenduri pn g lewat2...elak panas terik...mai la umah aku eh...

eza2odette said...
This comment has been removed by the author.
eza2odette said...

wah2 kaq sema..kemain lagi dia. banyak no agenda. sesekali weekend tlg la meak lipat kain, sapu sampah ker..haihh!huuu