Saturday, April 3, 2010

MODE:sedey!

hari nie, bb ku senyap sunyi sepi.tiada lagi bunyi dan balas2 msg.takder lagi gayut2.terasa sangat bila dia takder.sunyi la mucup..uwaaa~

2.04.2010

Dear huzaifah,

i really2 miss you damn much!donno why..mcam la sebelom nie tak penah jauhkan?slalu sebulan dua tak jumpa ok ja.tp myb u jauh sangat dari i..da tue tak ley kal, tak ley sms.lagi la tersa kesunyian.

i hope u n cher selamat sampai.Ingat, buat ibadah okeh.tamo ngorat2 erk..doakan kebahagiaan kita.chewahhh jiwang karat!hari nie jugak anibesari ke 6tahun 8bulan kami.tak per mucup, sya tunggu mucup balik k.

16 days to go~~ sabar yer ashemast!
mish you mucup~

p/s:i love you.

8 comments:

fidde said...

pah pi mana asma?

eza2odette said...

dia kena beli nombor sana..then kamu2 boleh cal2 n msg2..hehehehe.

tapi ganggu dia boat ibadah polak?heheeh..sabar ye

aShEMaSt said...

@k fidz:dia g umrah la akak..hihihi..sja ngengada!

@gee:aha dia pakai num sna.punyala pnjang numnyer..then abis la duit.sbb seminit rm1.msg ok la 20posen..tuela, cm takot nak kal, kang ganggu dia lak.hish kang terbakar nanti..hihihi..

fidde said...

heleh..gi umrah pun nak sedey2. jgn ganggu konsentrasi dia beribadah. kompem dia mintak nak kawen cepat kan?? jadi jgn ganggu. kang kacau2 kang terpeleot konsentrasin dia kang...lambat lak kawen korang nakti. miahahaha!!!!! (lawak jerrr...)

working mom... said...

heyhey..owg g buat ibadat la yang oii..ish kamu ney..kamu pon kene doa bnyk2 kat seney ..nnt cepat sampai jodoh kay.. ;)...

psst: shaya link blog kamu boley kaa??..hehehehe

aShEMaSt said...

working mum:boley2 no hal..hye! ;)

aShEMaSt said...

adoiyai..working mum adalah k ngah!hahahahah..imgatkan sapa la td!! lama benar asma tak hapdate blog.alahai..da ada geng baru besh nak blogging!

working mom... said...

hahahah..tu lar, ada blog pi biaq sapa suh??...jom2..kite ber blog..hahahha