Tuesday, December 28, 2010

lapok + basi derr..

lama gilos tak hapdate sampai banyak menda tertinggal nak story.da tak ingat apa da pun.apa nak jd?maafkan daku!! ok ok, daku share pic lah erk?? cerita bergambar giteeeww..just nak share ngn korang~tanak?tanak sudah! #okbai..majuk! :(

#ceritera pertama : jalan2 pg Songkla n Hatyai
Kesesatan..plss send me hommeee!guna pos laju pun okeh!hihi.

da lama..bulan 6 hari tu rasanya.gilos lapok dek hujan.syiap perlis da banjir da pun.pegi nie 1st time.mmg da lama giller teringin nak pg sana.pg atas nama kelab (i kan setiausaha kelab Majlis)..so suma di taja.free tue, sapa tanakkan.di sebabkan ramai ada hal, tak suma geng yang ikut. tinggal moon, own, ida, k nisah, k sue.kalu suma nie iut mmg gilla gempak la.tak per next trip k?
nie la geng2 yang dapat ikut...

tengok2.happy gilla muka aku.eksaited tak hengat.kira oversea gak wut?actually banyak lg pic.nak sangat tunjuk pic aku atas bot jual makanan kat sg songkla..alaaa..i'll add later lah er?

kalau dapat peluang nak pegi lagi songkla n hatyi nie.haritu tak sempat nak shopping apa2 la..nak explore lagi tempat nieh.katanya tempat nie hot dengan mak nyah yang kalah pompuan pada luarannya.hemmm tergugat kita tau..bagi kaum lelaki ini syurga keriangan yer ker? ntah la..kubur masing2..pandai2 la korang eh..



3 comments:

gadisBunga said...

dey!!!!!! punya la lama hilang ingatan! haha!!

nfza said...

asma..terrer x kite leh jumpa blog kamu??? yeiii

aShEMaSt said...

Faiza kan kan??wow power hebat anda dapat cari saya!!!meh la kita komen2..hihih