Tuesday, June 16, 2009

My BiG DaY II~

aku sambung lagi..panjang sangat~

::30hbMei09::
wahhh..MY BIG DAY! finally~ hari ni akau akan mendapat segulung ijazah.. Alhamdulillah setelah 2 1/2 tahun aku merangkak, mamanjat, menangis nak abiskan degree aku nie..happy sangat2 tapi agak sedey sebab MyHuZAiFaH tidak turut serta.. sobsobsob :(


Seawal 7 pagi kami da gerak masuk Uitm..2 kereta, aku + Nu'ul membontoti ku di belakang..kami bertekad tidak akan naik bas untuk ke DSB..so bila sampai depak pak guard, beria2 tangan suro msuk kana.. aku dengan nekad trus belok kiri.. adoi..ampunkan sya pak guard.. SAMAN la kalu berani.. wakakakak~ tindakkan itu mmg baik so aku dapat parking di parking bertingkat yang hanya tak sampai 50meter dari DSB.. good job gurL!!

Aku n Nu'uL trus gerak ke depan PTAR, dimana sudah ramai makhluk yang berkumpul kat c2.. ingatkan awal la kitaorang nie, padahal ada yang lagi advance.. besh sangat dapat jumpa suma kanak2 sihat a.k.a bebudak landscape..Buat onar sana sini..e2 sudah pasti..setelah beberapa jam kat dewan, sampai la turn AP228.. aku cuak.. sebab apa..sebab.. kasut yang aku pakai nie sedikit besar.. TQ to gee sbb sponsor kasut... hahaha, aku pinjam jer.. malas nak buang duit..bila nama NOR ASMA NOORDIN di laungkan oleh abang ensem (hikhik~ btoi ensem) aku dengan bangganya jalan ke tempat ada tanda X. jangan tak tahu, time aku jalan tadi kaki aku terkeluar keluar dari kasut. aku harap aku jalan tak tertinggal kasut kat belakang ja nie.. ok suma setel.. aku senyum jer..B A N G G A ! wakakakaka~


Kat luar, keadaan sangat sesak ngan ibu bapa sedara mara tok nenek suma ada menanti graduan termasukla family aku.. kal jangan harap la.. suma line busy.. adeh, aku lemah btoi la.. tp gerak hati aku nekad kata diaorang kat atas.. so aku naik jer ikut flow budak2 lain.. tiba2 aku nampak abah..wahhh MUNGE BESAR!!.. sengeh la aku.. apa lagi..maseh suma!! susah2 jer..buat ieja(myBFFoReVer) thanks for da lovely munge..

wahh..sesak!! aku penin panas K E T I B A S !! Lepas amik gambar kat studio F2, trus gerak g depan PTAR dimana suma telah berjanji jumpa after 1 jam..nak bergambar + buat onar sana sini.. Happy gla kot! macam2 aksi budak2 nie wat.. penat + sakit perut aku layan.. thanks kepada kawan2 yang datang 'menyapot'..
ok la.. aku tempek gambar2 hari B E S A R aku tue k.. layannnnn~

finally~

me wit my lil sis~aina

munge~

mak + abah=aku

tak tipu..kakiku sakit!


separuh kanak kanak sihat:: ap228

bebudak gurL~

kuwus kan aku??wakakakaaka~

mia familia without MyHuZaiFaH~ sobsob!

mahu lagi dan lagi dan lagi?? terjah facebook n friendster aku kay..

3 comments:

eza2odette said...

aik, bila masa update?ku tak perasan..hehehehe

Mama Farish said...

Tahniah weih...vangga akuh...

aShEMaSt said...

sya menggila smlm.. wat 3 entri skali gus.. hahaha.. maseh anas! muahx~