Thursday, December 3, 2009

LeMaH?!



keletihan melampau!


apantah masalah ngan badan aku nie..lemah.opss bukan lemah tenaga batin yer..huhuhu~ sejak 2 menjak nie aku slalu masuk tido awal.awal tue bukan kul 10, tapi kul 8 malam okay..peh maghrib, terus aku tido tak hengat dunia.tido nyenyak cam iklan pakai mami poko (pampers) tue..hahahah~kadang2 terjaga sebab tak mandi lagi..huh!sangat teruk tabiat nie.kalu dok ikut sangat n slalu cam nie, mau jd apam aku! tapi ada gak kebaikkannya..aku skip dinner..so kira sekali ja la aku makan berat..perut aku pun da tak buncit cam slalu...cheewahhh~yer la tue..

janganla wat perangai cenggini.tau la letih, tutup la mulut sket..huhuhu~

Tapi -ve nya lak aku akan lembab spender bila mai opis.huh! bila kena soal projek, mula la aku gelabah ayam..hahah~mungkin betul kata linda (kawan baru aku.. ngeee) aku kena makanan tambahan cam ubat2 yang berkaitan.aku rasa kerja aku tak la teruk cam buruh bangla tue..cuma penat duduk ja kat opis..hahahah~cuma badan aku nie terlebey manja..ngeda nak rehat selama 10 jam..hahahah~malas nak kerja la tue..

Tadi ada offer aku main badminton untuk wakil opis..huhuhu~tergelak aku sorang2.setakat nak main suka2 ngan adik bongsu aku tue ley la..kalu nak masuk lawan, uihhh,awal2 aku kalah agaknya.kalu netball ker ok gak..dulu time sekolah aku wakil sekolah..(huhuhu, sedikit bangga di sini yer..).Tapi kalu badminton tue aku tak jamin la..rules dia pun aku tatau..Kalu untuk main2 keluar peluh, aku anytime ley join.ley gak kuruskan badan kan?? so, badan aku akan segar kembali...yeah!

2 comments:

Syaz (MamaFarish) said...

vah!! vah!! vah!! men badminton lk skrg...bagus2...nih..ang bole lompat lagi ka?..:D

aShEMaSt said...

hahaha..tue la..kalut dok cari sports shoes aku..raket tak per, opis tanggung.aku try ja..kalu agak tak larat, aku jd pom pom gurl da la..hahahah~ larat aih lompat..setakat 2 cm dr lantai, anytime!huhuhhu~